Voordat wij met het ontwerp van uw website aan de slag gaan, proberen wij eerst samen met u de optimale indeling van de website te bepalen.

Een goede website structuur en indeling is essentieel voor de zoekmachine optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid van de website (conversie).

Zodra helemaal duidelijk is uit welke onderdelen en content de website zal gaan bestaan, gaan wij voor u aan de slag met het website ontwerp. In het ontwerp worden alle grafische elementen van de website vormgegeven, zoals de lay-out, de typografie (lettertype) , het kleurgebruik en eventuele foto’s en illustraties. Hierbij houden wij uiteraard zo veel mogelijk rekening met uw wensen m.b.t. de uitstraling van de website en de bestaande huisstijl van uw bedrijf. Pas als het website ontwerp volledig naar wens is, gaan wij verder met het bouwen van de site.

Inloggen

Beschikt u over een gebruikersnaam en wachtwoord dan kunt u hier inloggen.Log in

MVO

Your imagework sponsort Duikclub Happy Bubbles en ondersteunt deze leuke en gezellige duikclub/duikschool met het verzorgen van drukwerk en het onderhouden van hun website.

Deze website is veilig

 

Essential SSL